Dades que es poden perdre, Compte! - Informàtica La Selva
371
post-template-default,single,single-post,postid-371,single-format-standard,theme-plantilla,woocommerce-no-js,,qode_popup_menu_text_scaledown,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

COMPTE! NO PERDIS TOTES LES DADES!

COMPTE! NO PERDIS TOTES LES DADES!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Imagina per un moment que d’avui per demà deixes de tenir totes les dades guardades: fotos del teu casament o potser del teu fill/a petit/a, vídeos, treballs, facturació… o qualsevol document important per a tu. Actualment només hi ha una manera de prevenir-ho: fent còpies de seguretat.

Amb aproximadament 1 mil·lèsima de segon podem quedar-nos sense cap dada per una fallada del maquinari, pujada de tensió, virus, atac informàtic…

Després és tard per a recordar-se’n de les còpies de seguretat. Des d’Informàtica La Selva et recordem que…

Recomanacions

S’han de fer periòdicament: Una còpia de l’any passat no serveix. Significaria haver perdut tot un any de feina.
S’han de tenir a diferents llocs: Un incendi, inundació, robatori… l’ordinador i també la còpia es veuran afectats.
S’han de fer múltiples còpies: Redueix el risc de perdre totalment les teves dades, quantes més còpies disposis més èxit tindràs en la recuperació de les dades.

Fer còpies pot arribar a ser una feina pesada, però per sort van inventant serveis que ho faciliten. Des d’Informàtica La Selva t’ajudarem i t’ho farem ben senzill: es fan totalment automàtiques i ens avisen del resultat, per assegurar-nos que es fan correctament.

En un pendrive o disc dur extern de manera automatitzada. Ara bé, cal tenir present que, un cop feta la còpia han d’estar desconnectats de l’ordinador, ja que sinó estan exposats a riscos de fallada elèctrica o a virus.
Al núvol automàtica i periòdicament, d’una manera totalment xifrada per internet, garantint la màxima seguretat. Amb un entorn molt senzill i fàcil de gestionar. D’aquesta manera ens oblidem d’estar pensar en fer les còpies.
Aquests serveis han salvat molts usuaris i empreses de la catàstrofe d’haver de començar de zero. Si vols assegurar-te que les teves dades estaran protegides, truca’ns o passa per la oficina i t’explicarem la solució que més s’adapta al vostre cas.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
No Comments

Post A Comment