Internet: El meu fill està al núvol… Introducció

Internet: El meu fill està al núvol… Introducció

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Internet va arribar per quedar-se i alhora per fer canviar els nostres hàbits, la forma de comunicar-nos i d’expressar-nos. Inclús de caminar: caminem en la mateixa direcció però amb el cap mirant el mòbil.

És preocupant, però encara ho és més la quantitat de persones que utilitza internet sense saber el rastre de dades que està deixant al núvol.

Un rastre molt valuós, ja sigui per empreses de publicitat, que obtindran les nostres dades de manera pràcticament gratuïta o en el pitjor dels casos serà un rastre aprofitat per persones amb cap bona intenció que poden veure el nostre dia a dia i per exemple saber que estem de vacances aprofitar-se per entrar a casa nostra.

Això es complica quan els més petits són els que en saben més de casa nostra. El que no saben, és el perill al que es sotmeten i les conseqüències que pot tenir. Aquest desconeixement els deixa indefensos a internet i és per això que, a Informàtica La Selva procurarem mantenir-te informat mitjançant aquests posts orientatius, amb els quals podràs aprendre de manera fàcil com millorar la seguretat dels teus fills a internet i saber una mica més sobre les amenaces que hi ha a Internet.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
No Comments

Post A Comment