Diferents opcions: apagar, hibernar i suspendre l’ordinador.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Segur que t’ha passat. Vas a parar l’ordinador i et surten diferents opcions que més o menys totes fan el mateix però mai saps si ho estàs fent bé. Doncs et deixem les diferències a continuació per poder escollir la millor opció en cada moment.

Apagar

El sistema descarta tots els programes que estiguin en memòria i s’apaga si no hi ha cap actualització pendent d’instal·lar. A l’hora d’engegar de nou haurem d’esperar l’inici del sistema i és la més lenta de les tres opcions, tot i que la més recomanada si no és vital el temps d’arrencada del sistema.

Suspendre

Quan seleccionem aquesta opció l’equip entra en un mode de consum mínim, gastant únicament l’energia necessària per aguantar la memòria. Una memòria que guarda l’estat del sistema just en el moment que hem decidit suspendre l’ordinador i farà que tot torni a estar exactament igual quan tornem a obrir-lo. Aquest procés en portàtils gasta bateria però és el més ràpid de tots tres a l’hora de tornar a treballar.

Hibernar

La hibernació del sistema actua de forma similar a quan està suspès però en comptes de guardar l’estat en memòria, en fa un arxiu i el guarda dins del disc dur. La principal diferència és que la hibernació no necessita energia a cap dels seus components ja que ha “congelat” l’estat del sistema en un arxiu i l’ha desat dins del disc dur. Al reprendre la tasca, obrirà l’arxiu que havia guardat. Aquesta opció és més ràpida que parar l’ordinador però no tant com suspendre l’equip.

Ara ja saps les diferències entre apagar, suspendre i hibernar, fes-ne la prova i considera la opció més vàlida per el teu ordinador! Recorda parar l’ordinador de tant en tant per desfragmentar la memòria i aprofita per instal·lar les actualitzacions importants del teu sistema.

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
No Comments

Post A Comment