Adéu a Windows Vista

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Una vegada més, els fabricants s’encarreguen d’anar eliminant el suport pels seus productes més antics.  En aquest cas és Windows, que repeteix l’acció que va fer fa 3 anys amb el Windows XP i l’aplica a Windows Vista demà mateix.

Microsoft augmenta la llista de sistemes que no rebran més suport tècnic i amb això actualitzacions.

Vista està instal·lat a un 1% dels ordinadors de tot el món, mentre que Windows XP estava instal·lat a un 25% d’ordinadors quan Microsoft va anunciar la retirada del seu suport. En aquesta ocasió els usuaris afectats són molts menys degut a la fama d’aquest sistema operatiu però Microsoft continua amb la recomanació constant de actualitzar cap a Windows 10, buscant més seguretat pels seus usuaris però també més quota de mercat pel seu nou sistema operatiu.

Si tens Vista al teu ordinador, podràs seguir utilitzant-lo però no rebràs més actualitzacions que et protegirien de vulnerabilitats i fallades del sistema. A Informàtica La Selva et recomanem actualitzar el teu sistema i tenir un sistema d’antivirus potent i actualitzat diàriament. Si tens dubtes sobre la seguretat del teu sistema, truca’ns al 807 517 414! T’ajudem a comprovar-ho i a millorar-ho si és necessari!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
No Comments

Post A Comment