El final del format MP3

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Ahir dia 23 d’abril de 2017 va ser l’últim dia que l’Institut Fraunhofer IIS ha anunciat que deixa d’emetre llicències d’ús per a MP3.

El mundialment conegut format MP3 té l’objectiu de comprimir audio digital per tal d’obtenir la millor qualitat possible amb un pes d’emmagatzematge assequible. Ha sigut el format d’audio digital més utilitzat en els últims temps però finalment els seus creadors han decidit acabar amb el suport de llicències i així donar pas a nous formats.

Encara que MP3 s’utilitzarà durant molts anys arriben formats com el ACC o el MPEG-H que substituiran el ja obsolet MP3.

Els formats anteriors aportaran una eficàcia molt superior a l’hora de comprimir el so sense perdre qualitat seguint el curs i la línia de MP3.

D’aquesta manera i en un dia tant senyalat pels catalans com és Sant Jordi, acaba el cicle de vida d’un format que sens dubte ha canviat totalment la història de la música per sempre. Ho va fer amb el seu llançament l’any 1993 on va començar l’era moderna de la digitalització i amb compressor al capdavant de tot.

El responsable del canvi de format analògic al digital queda desbancat per les noves tecnologies.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
No Comments

Post A Comment