Google integrarà un nou bloquejador de publicitat

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Google, el conegut gegant d’internet, està planificant una estratègia molt sorprenent. Sembla ser que voldria incorporar un bloquejador d’anuncis dins del mateix navegador, ja sigui en format escriptori o mòbil, que pugui arribar tots els usuaris.

Cada vegada més, la lluita entre els navegadors i la publicitat s’ha fet més efectiva però és cert que gràcies a ella molts llocs webs es mantenen vius. Entre els que viuen de la publicitat hi trobem noms com Google o Facebook.

Segons estudis, un 11% dels internautes mundials utilitzen extensions incorporades en el propi navegador que s’encarreguen de bloquejar la publicitat. És per això que Google vol implantar un sistema de validació d’anuncis que bloquegi automàticament els anuncis que infringeixin els estàndards de bones pràctiques amb la intenció de posar unes mesures seguretat que ajudin als diferents usuaris que fan servir el navegador de Google a no ser molestats per els anuncis continus que poden arribar a sortir a la pantalla.

Sobretot es pensa integrar aquest mètode per als usuaris més petits, ja que cada cop les generacions més petites es mouen per la xarxa..

De moment, no és segur que sigui així però mentrestant, continuarem fent servir l’Adblock que tot i no ser una novetat fa la seva funció.

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
No Comments

Post A Comment