G-SUITE

G-SUITE

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

 

SIMPLIFIQUI LA FORMA EN QUÈ TREBALLA AMB G-SUITE.

Utilitza G-Suite per obtenir correu electrònic empresarial, videoconferències, emmagatzematge en el núvol i ús compartit d’arxius. A més obtingui totes les eines que el seu equip necessita per col·laborar i augmentar la productivitat.

PORTEU GMAIL A LA FEINA 

Els servidors de Google, que són summament fiables, garanteixen un temps d’activitat de l’99.9% per a la seva correu electrònic empresarial . També els seus filtres de correu brossa líders en la indústria impedeixen que el correu no desitjat arribi a la Safata.

EMMAGATZEMI I COMPARTEIXI ARXIUS

Mantingui tot el seu treball en un mateix lloc segur amb el emmagatzematge en el núvol . Entreu al contingut i comparteixi-ho amb els seus companys d’equip cada vegada que sigui necessari, ja sigui des del seu ordinador, telèfon o tablet.

TREBALLI DES DE QUALSEVOL LLOC

Col·labori en documents , fulls de càlcul i presentacions des de diferents dispositius. L’edició col·laborativa en temps real el ajuda a arribar a la versió final de forma més ràpida.

SEGURETAT DE NIVELL EMPRESARIAL

Mantingui totes les dades de la seva empresa segurs i protegits, fins i tot en el cas de rotació de personal, o pèrdua o robatori d’un dispositiu.

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
No Comments

Post A Comment