Els Discs durs SSD són més necessaris que mai

Els Discs durs SSD són més necessaris que mai

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

La nova tecnologia de sistema sòlid és cada cop més utilitzada en el món dels discs durs. La balança entre els discs HDD i SSD finalment sembla que s’ha decantat cap al costat del sistema sòlid (SSD).

Aquesta dada es dóna de la mà amb l’abandonament del suport tècnic de Windows 7, ja que és un dels principals motius del decantament. El que busca un usuari en el seu ordinador és seguretat i velocitat, aquestes característiques es garanteixen amb l’actualització a les noves versions a més de la instal·lació dels nous discs SSD per a poder suportar-ho amb un rendiment molt superior comparat amb els discs HDD. Ja feia temps que els usuaris discutien sobre el tema de quin disc dur era millor i quin valia la pena, finalment hem vist que s’han aclarit les discussions i els SSD s’han quedat amb el mercat del present i del futur.

A part de les qüestions anteriors, els SSD són superiors per la seva capacitat d’adaptació davant les màquines i sistemes que s’han quedat antiqüats. Aquest tema permet a les màquines velles comptar amb una nova oportunitat abans de ser enviades a la deixalleria. Aquest tema guanya seguidors que li tenen una estima a les seves màquines i no les volen canviar per unes altres.

QUE PODEM PROPORCIONAR NOSALTRES?

Nosaltres podem oferir la instal·lació del disc juntament amb repàs general de l’ordinador per a millorar encara més el rendiment.

QUANT POT COSTAR LA RENOVACIÓ?

Una renovació de disc pot costar:

  • Disc dur 240GB: 59,85€
  • Disc dur 480GB: 90,66€

El preu amb IVA inclòs s’aplica sempre en funció del temps que ens pot representar fer aquest canvi al nostre taller serien d’1 a 1,5 hores aproximadament, en el cas que siguin 1’5 hores amb disc dur de 240GB el preu seria de 134,55€ amb IVA inclòs.

 

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
No Comments

Post A Comment