Nova víctima de Microsoft: Windows 7

Nova víctima de Microsoft: Windows 7

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

El passat 14 de gener la companyia Microsoft va enviar un avís a tots els usuaris que utilitzaven la versió 7 del sistema operatiu de Windows. Aquest avís informava un abandonament de suport tècnic a la versió 7.

Microsoft ja ha abandonat el suport tècnic de les versions anteriors de Windows: Vista i XP. Ara és el torn de la versió 7 que tot i ser un dels sistemes més innovadors i simples d’utilitzar que ha creat Microsoft finalment s’ha quedat antiqüat donant pas a les noves versions, com és el cas de la nova versió 10.

Per a més informació sobre el suport tècnic de Windows 7:

QUINES MESURES RECOMANEM?

Es recomana que tots els usuaris amb el sistema operatiu actualitzin a la versió més nova. Es recomana fer-ho per a garantir una millor seguretat i un suport tècnic actiu renovat. Sempre és millor estar actualitzats a la versió més nova.

Amb un sistema desactualitzat estem exposats a atacs informàtics que dia a dia es formen per atacar els sistemes operatius desactualitzats.

COM MILLORAREM EL RENDIMENT?

Si tens un ordinador relativament nou, amb llicència original de Windows 7 tenim una bona notícia per tu, podem actualitzar sense que calgui adquirir una llicència de la nova versió. Només facturarem el temps dedicat per així mantenir tots els programes i dades que tens instal·lats.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
No Comments

Post A Comment