Amazon obre la seva primera botiga física

Amazon obre la seva primera botiga física

By NICK JOHNSON

Els gegants de l’e-commerce continuen creixent a velocitat desorbitada. Tot i que de moment només està disponible per a treballadors interns d’Amazon, aquesta és la seva primera botiga física. Estarà situada al carrer Princesa de Madrid.

Una prova pilot que possiblement obrirà les portes l’any 2018 i ens amaga una quantitat impensable de sensors amb els quals no serà necessari passar per caixa ja que detectaran els productes que portem a la mà i a més a més, reconeixerà qui som i amb quina tarja pagarem a partir de la App de Amazon que ja tenim instal·lada al nostre smartphone.

Serà tan fàcil com arribar, agafar i marxar.

Al ser una botiga efímera no podrem veure ni provar els productes físicament, només podrem fer-ho els 5 primers dies de la seva obertura. Encara no es sap si es posarà una botiga física definitiva com ho han fet a Estats Units amb el nom de Amazon GO.

La companyia d’Amazon al tenir un creixament tant exagerat també pensa obrir una competència amb Netflix i expandir-se en el món audiovisual amb el servidor de series i pel·lícules que tindrà com a nom Amazon prime. Comptarà amb series i pel·lícules exclusives.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Abrir chat
1
Informàtica la selva
Hola ????
Podem ajudar-te?