COMPTE! NO PERDIS TOTES LES DADES!

COMPTE! NO PERDIS TOTES LES DADES!

By NICK JOHNSON

Imagina per un moment que d’avui per demà deixes de tenir totes les dades guardades: fotos del teu casament o potser del teu fill/a petit/a, vídeos, treballs, facturació… o qualsevol document important per a tu. Actualment només hi ha una manera de prevenir-ho: fent còpies de seguretat.

Amb aproximadament 1 mil·lèsima de segon podem quedar-nos sense cap dada per una fallada del maquinari, pujada de tensió, virus, atac informàtic…

Després és tard per a recordar-se’n de les còpies de seguretat. Des d’Informàtica La Selva et recordem que…

Recomanacions

S’han de fer periòdicament: Una còpia de l’any passat no serveix. Significaria haver perdut tot un any de feina.
S’han de tenir a diferents llocs: Un incendi, inundació, robatori… l’ordinador i també la còpia es veuran afectats.
S’han de fer múltiples còpies: Redueix el risc de perdre totalment les teves dades, quantes més còpies disposis més èxit tindràs en la recuperació de les dades.

Fer còpies pot arribar a ser una feina pesada, però per sort van inventant serveis que ho faciliten. Des d’Informàtica La Selva t’ajudarem i t’ho farem ben senzill: es fan totalment automàtiques i ens avisen del resultat, per assegurar-nos que es fan correctament.

En un pendrive o disc dur extern de manera automatitzada. Ara bé, cal tenir present que, un cop feta la còpia han d’estar desconnectats de l’ordinador, ja que sinó estan exposats a riscos de fallada elèctrica o a virus.
Al núvol automàtica i periòdicament, d’una manera totalment xifrada per internet, garantint la màxima seguretat. Amb un entorn molt senzill i fàcil de gestionar. D’aquesta manera ens oblidem d’estar pensar en fer les còpies.
Aquests serveis han salvat molts usuaris i empreses de la catàstrofe d’haver de començar de zero. Si vols assegurar-te que les teves dades estaran protegides, truca’ns o passa per la oficina i t’explicarem la solució que més s’adapta al vostre cas.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.