Final del suport de Windows XP

Final del suport de Windows XP

By NICK JOHNSON

A partir del dia 8 d’abril, Microsoft Windows XP deixarà de rebre actualitzacions de seguretat i també deixarà de rebre suport tècnic.

El seu equip continuarà funcionant normalment amb tots els programes instal·lats fins ara però no s’actualitzarà més ni podràs rebre suport tècnic de la companyia de Microsoft.

El problema pot arribar en un futur, en pròximes actualitzacions i/o programes que necessiti instal·lar al seu ordinador.

Nosaltres recomanem actualitzar el sistema operatiu a versions més noves perquè la seguretat en la informàtica és una de les característiques més importants i sense que el sistema es pugui actualitzar el converteix en vulnerable davant els atacs informàtics.

Cap fabricant estarà obligat a crear el seu programari compatible amb Windows XP, per tant cada cop més els futurs programes no funconaran.

En aquest cas, la solució seria migrar de sistema operatiu, cap a Windows 7 o Windows 8 assegurant així més seguretat dins el nostre ordinador.

Microsoft anirà deixant de suportar el sistemes que es quedin antiqüats cada cop amb més freqüencia, la seva pròxima víctima passarà a ser Windows Vista.

Com a la versió XP tots els sistemes antics quedaran vulnerables sense actualitzacions i servei tècnic que protegeixi l’ordinador.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.