Nou inici de sessió a Google

Nou inici de sessió a Google

By NICK JOHNSON

Google fa uns dies que ha afegit un missatge d’alerta per quan iniciem la sessió. Si encara no l’has vist, ens avisa de que el dia 10 d’abril tindrem una nova pàgina per a qualsevol dels serveis de Google. Com és ara Gmail, Google Docs, Youtube i totes les eines de Google que necessitem un usuari registrat per a accedir-hi.

T’expliquem els detalls a continuació per a que no t’agafi per sorpresa o pensis que és un atac de phising.

Les modificacions són gairebé totes de disseny. Començant per el fons de pantalla, que agafarà una tonalitat grisosa, on destacarà un quadrat blanc centrat al mig que servirà per posar-hi la teva direcció de correu i un botó de “Següent” que ens servirà per anar a una nova pantalla per posar la contrasenya.

Un dels altres canvis a nivell important serà la sessió permanent. Desapareix el botó de “Deixar la sessió oberta”, ja que sempre quedarà oberta fins que l’usuari tanqui la sessió manualment.

Feia bastant de temps que Google no feia un canvi de disseny en una de les seves eineis i per fi ho ha fet millorant així la seva imatge cap a una companyia moderna i professional.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Abrir chat
1
Informàtica la selva
Hola ????
Podem ajudar-te?