Youtube Red: Pagarem per veure vídeos?

Youtube Red: Pagarem per veure vídeos?

By NICK JOHNSON

No exactament. Pagarem per veure’ls sense publicitat. I és que, Youtube Red és la versió de pagament de la popular plataforma de vídeo del sr. Google.

Youtube és actualment la plataforma audiovisual més visitada en el món. Gràcies a 1.9 bilions d’usuaris registrats i també 500 hores de reproducció pujades cada minut.

Youtube té uns ingressos en publicitat de 15 bilions de dòlars, per tant la publicitat és la protagonista dins l’empresa i amb la eina Red pots rebaixar aquests anuncis molests que salten cada minut.

A través d’una subscripció, com ja podem estar acostumats amb serveis com Spotify, Apple Music, Netflix… podràs gaudir de continguts exclusius i sense publicitat. Amb la versió estàndard de Youtube no ens afectarà molt però el canvi serà considerable.

Sembla que a mitjans/finals de 2017 podria aterrar aquesta novetat al nostre país. Seria una quota d’uns 10€ mensuals i a més inclouria accés a Google Play Music, a continguts premium i tots els vídeos es reproduirien sense publicitat.

Actualment Youtube Red ja està disponible, si no vols esperar-te a que s’acabi la publicitat al teu vídeo i no vols perdre el temps amb anuncis, si esteu interessats podeu donar-li un cop d’ull fent clic aquí.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Abrir chat
1
Informàtica la selva
Hola ????
Podem ajudar-te?