Contactar

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Carrer Camprodon, 65. Santa Coloma de Farners. 17430, Girona

Ens agrada parlar amb tu!

Des de fa més de 25 anys, estem al peu del canó amb les últimes novetats en l’àmbit informàtic, des dels ordinadors, impressores i perifèrics, fins tot tipus de programari.

 

A més, completem la teva oficina o el teu despatx amb el mobiliari adequat i perque no hagis de preocupar-te per res, t’ho portem i muntem a domicili.

 

Visita’ns i t’assessorarem. No només tenim el que necessites, si no que disposem de l’experiència necessària per fer del teu projecte un èxit rotund.

Segueix-nos a les xarxes socials!

Envia’ns un missatge!

  Nom / Empresa (*)

  Correu electrònic(*)

  Missatge (*)

  Accepto i entenc la política de privacitat. (*)

  Accepto el tractament de les meves dades perquè es puguin posar en contacte amb mi. (*)

  Ens adaptem al nou Reglament General de Protecció de Dades, fes clic per llegir-lo!

  Qui és el responsable del tractament de les seves dades?

  Identitat:                            INFORMATICA LA SELVA, S.L.U.             – NIF: B17691270

  Adreça postal:                  CR. CAMPRODON, NUM. 63-65 – 17430 SANTA COLOMA DE FARNERS (Girona)

  Telèfon:                              +34 972877489

  Correu electrònic:          info@informaticalaselva.com

  Amb quina finalitat tractem les seves dades personals?

  A INFORMATICA LA SELVA, S.L.U. tractem la informació que ens faciliten les persones interessades per tal de realitzar la gestió administrativa i comercial, així com enviar-li comunicacions comercials sobre els nostres productes i / o serveis.

  Si no desitgen rebre comunicacions comercials sobre els nostres productes i/o serveis preguem ens ho comuniqui a l’adreça de correu electrònic: info@informaticalaselva.com indicant la paraula BAIXA.

  Per quant de temps conservarem les seves dades?

  Les dades personals proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial i/o segons el termini de conservació que legalment correspongui per a la finalitat específica per a la qual han estat recollides o registrades.

  Quina és la legitimació per al tractament de les seves dades?

  La base legal per al tractament de les seves dades és el Compliment d’una obligació legal segons el que disposa el Reglament (UE) 2016/679, del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril del 2016 i la normativa legal vigent en matèria de protecció de dades.

  A quins destinataris es comunicaran les seves dades?

  No se cediran dades a tercers, excepte obligació legal.

  Transferències de dades a tercers països?

  No estan previstes transferències de dades a tercers països.

  Quins són els seus drets quan ens facilita les seves dades?

  Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si a INFORMATICA LA SELVA, S.L.U.  estem tractant dades personals que els concerneixen, o no.

  Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si és el cas, sol·licitar la seva supressió quan, entre d’altres motius, les dades ja no siguin necessaris per als fins per als quals van ser recollits.

  En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament els conservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions.

  En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seves dades. En aquest cas, INFORMATICA LA SELVA, S.L.U.  deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions.

  Vostè podrà exercir materialment els seus drets de la següent manera:

  -Per correu electrònic adjuntant còpia del seu DNI a: info@informaticalaselva.com

  -En l’adreça de correu electrònic indicada li oferirem els formularis corresponents per a exercitar materialment aquests drets.

  Si ha atorgat el seu consentiment per a alguna finalitat concreta, té dret a retirar el consentiment atorgat en qualsevol moment, sense que això afecti la licitud del tractament basat en el seu consentiment previ a la seva retirada.

  En el cas que consideri vulnerats els seus drets per que fa a la protecció de les seves dades personals, especialment quan no hagi obtingut satisfacció en l’exercici dels seus drets, pot presentar una reclamació davant l’Autoritat de Control en matèria de protecció de dades competent a través del seu lloc web: www.agpd.es.

  Com hem obtingut les seves dades?

  Les dades personals que tractem a  INFORMATICA LA SELVA, S.L.U. procedeixen dels propis interessats o el seu representant legal.

  No es tracten categories especials de dades personals (són aquelles dades que revelen l’origen ètnic o racial, les opinions polítiques, les conviccions religioses o filosòfiques, o l’afiliació sindical, dades genètiques, dades biomètriques dirigits a identificar de manera unívoca a una persona física , dades relatives a la salut o dades relatives a la vida sexual o quina és l’orientació sexual d’una persona física).

  Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.