Despatxos Professionals

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Descobreix tot el que CONTA3 pot fer per tu

 

CONTA3 t’ofereix la manera més àgil i completa per registrar la

comptabilitat associada a les operacions del teu negoci

Assentaments

El potent editor d’assentaments de CONTA3 et permet tenir sota control cada moviment a més de les operacions realitzades. L’entrada d’assentaments pot ser manual o automàtica, a partir dels assentaments predefinits inclosos al programa. D’aquesta manera, sempre disposes de tota la informació comptable i fiscal que necessitis.

 

Assentaments Predefinits

CONTA3 t’ofereix un ampli catàleg d’assentaments predefinits per facilitar-te l’entrada d’apunts comptables. Comptabilitzar les operacions del teu negoci: compres, vendes, cobraments, pagaments, lloguers, nòmines… serà senzill gràcies a CONTA3.
A més podràs crear els teus propis assentaments predefinits perquè d’una forma àgil i ràpida s’adapti exactament a les teves necessitats.

 

Previsió de Cobraments i Pagaments

Amb l’entrada dels assentaments podràs indicar els venciments de cobraments i pagaments, a més pots treure llistats de previsions de cobraments i pagaments, risc bancari i risc de clients, i la previsió virtual de tresoreria.

Descobreix tot el que NOMINA3 pot fer per tu

 

NOMINA3 et permet resoldre de manera àgil i completa la gestió laboral

de qualsevol pime, confeccionant les nòmines, els contractes i la

cotització a la Seguretat Social dels treballadors de la teva empresa.

Gestió de treballadors

El programa NOMINA3 et permet un complet seguiment dels treballadors i les incidències dels mateixos: vacances, baixes mèdiques, maternitat… tot per facilitar-te la gestió laboral de la teva empresa.

 

Contractes

El programa confecciona els contractes dels treballadors, a més dels comunicats d’alta i les comunicacions de pròrroga segons la modalitat de contractació escollida. NOMINA3 té predefinits la majoria dels contractes oficials però pots canviar els existents o crear-ne de nous segons les necessitats de la teva empresa.

 

Càlcul de Nòmines

Realitza l’entrada de salaris d’una forma ràpida i senzilla a nivell de conveni, a més defineix els conceptes salarials, les pagues extraordinàries, les vacances i el tractament dels absentismes. NOMINA3 calcularà les retribucions a percebre d’una manera ràpida i àgil

 

Liquidació d’Impostos i Assegurances Socials
Sistema RED i Certificad@2

El programa NOMINA3 enllaça amb el Sistema RED de la Seguretat Social per a la presentació dels documents de cotització següents (fitxers FAN): TC2, TC2/8, TC2/19, TC1/8, TC1/19, TC18, TC4/5 i FLC. El programa també permet la confecció de TC’s complementaris i la comunicació telemàtica dels certificats d’empresa a través de l’aplicació Certificad@2

NOMINA3 està adaptat al procés de cotització del nou Sistema de Liquidació Directa.

RECORDA, PER MÉS INFORMACIÓ TRUCA AL  972 877 489

LA INFORMÀTICA MÉS A PROP TEU

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.