Utilitats

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Eficàcia i eficiència

Dues de les principals característiques d’aquestes eines

SISTEMA DE REGISTRE DE LA JORNADA LABORAL I GESTIÓ DE PROJECTES

timenet posa a l’abast de qualsevol empresa un sistema de control horari mitjançant el qual podreu gestionar de forma fàcil les hores de treball dels vostres empleats, el temps de dedicació a projectes, tasques o serveis, els calendaris laborals, les vacances de la plantilla i ajustar-se a la llei del treball amb el registre de la jornada laboral.
No necessiteu una gran inversió, amb timenet tindreu tot això i molt més en qualsevol lloc i en qualsevol moment.

Alguns dels avantatges d’utilitzar Timenet

Compliu amb la legislació vigent

A partir del Maig del 2019, la legislació vigent obligarà a tenir un registre de la jornada laboral a totes les empreses:

  • Registre de les hores d’entrada i sortida dels treballadors
  • Guardar les dades 4 anys
  • Control de les hores extres
  • Sancions de fins a 6.250€ per infracció greu

Però la inspecció de treball també pot fer les investigacions que cregui convenients per comprovar que es respecten les normes relatives a la jornada de treball, i totes les altres vigents. Per això, timenet és una eina de gran ajuda perquè porteu tot el control necessari d’una forma fàcil i econòmica.

Accessible des de qualsevol dispositiu amb Internet

 

Podeu accedir-hi des de qualsevol dispositiu, ja sigui un ordinador amb sistema operatiu Windows, un Apple, una tablet, un telèfon mòbil, etc.

Només necessiteu un dispositiu que tingui connexió a Internet.

Controleu la puntualitat dels treballadors

 

Ja no fa falta que sigueu el primer en arribar i l’últim en marxar per comprovar la puntualitat a l’hora d’entrar i a les hores de sortida, tant dels treballadors que estan a l’empresa com dels que realitzen tasques afora.

Podreu veure des de qualsevol lloc quins treballadors ja estan treballant i des de quin lloc han realitzar el marcatge, només necessiteu un dispositiu amb connexió a Internet, per exemple el vostre telèfon mòbil.

Fer publicitat dels teus productes mai havia estat tan fàcil com ara!

Una eina d’email màrqueting per a l’enviament de correus a múltiples destinataris

 

L’email marketing és una tècnica de comunicació a través del correu electrònic els principals objectius del qual solen ser ajudar a incrementar les vendes i mantenir una comunicació periòdica amb els clients actuals i potencials per millorar el seu nivell de fidelitat.

EMAIL MARKETING

 

Augmentar les ventes MAI serà possible sense abans haver augmentat la visibilitat entre els teus clients.

 

A Informàtica La Selva disposem del software que necessites per a poder completar les teves campanyes de email marketing amb tot l’èxit que esperes.

 

Un potent i alhora senzill sistema, que no requereix coneixements de disseny gràfic ni tant sols ordinadors potents ja que s’utilitza via web.

ENVIAMENT PROGRAMAT

Permet enviar informació per correu electrònic al dia i hora que prefereixis, a múltiples destinataris (publicitat, butlletins de notícies, etc.) i a més, conèixer l’interès que mostren els teus clients sobre la informació que han rebut.

SUPERA L’ANTI-SPAM

Podràs enviar qualsevol tipus d’informació sense necessitat d’adjuntar arxius des d’un servidor de correu electrònic específic per campanyes d’emailing, la qual cosa et permetrà evitar que els teus correus arribin a la safata d’SPAM.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.