Presentem

GESCO3

Optimitza la gestió global de la seva empresa: facturació a clients, compres, proveïdors, control d’estoc, confecció de pressupostos, preparació de comandes i albarans, gestió de la fabricació, consums i ordres de treball, tràmits de mercaderies, control dels cobraments i pagaments. També administra una Gestió de Contactes (CRM) per fer el seguiment de totes les seves accions comercials i crear noves oportunitats de venda.

Intuïtiu
Ràpid
Econòmic

El més destacable

Permet enviar qualse vol documento llistat per e-mail directament, sense pasos intermitjos i   enllaç aramb Calendar TM Google.

Genera factures electròniques.

Genera remeses bancàries de pagaments i cobraments.
Comptabilitza automàticament compres, vendes, cobraments i pagaments.

Apartat de gestió d’enviaments de paquets.
Possibilitat d’impressió d’etiquetes, llistats personalitzables, incloure logos en documents de venda      i modificació total.

 

Permet disposar dades al núvol* (comporta contractació de serveis addicionals).
Fàcil gestió còpies de seguretat…

Moltes possibilitats de parametrització: imatges en tots els arxius, enllaç documents, afegir camps a totes les bases de dades,…

Possibilitats de treball: multimagatzem,  multicodi, descripcions llargues, multi idioma, talles i colors, traçabilitat, lots i caducitat, preus especials,…

01.

Procés de Vendes i Facturació

GESCO3 t’ofereix un ampli cicle de vendes on podràs realitzar pressupostos, comandes, albarans i factures, així com personalitzar els documents d’impressióamb el disseny i logo de la teva empresa.

02.

Procés de Compres

Controla tot el cicle de compres amb GESCO3, des d’un complet fitxer de proveïdors, fins als documents de compres que et permetran optimitzar la teva gestió: comandes, albarans i factures, tots ells personalitzats amb les dades de la teva empresa.

03.

Gestió de Cobraments i Pagaments

GESCO3 permet la gestió completa de cobraments i pagaments: lliuraments a compte, devolucions de rebuts…

A més, podràs gestionar àgilment les remeses de cobrament i pagament, mantenint la teva tresoreria sota control.

04.

Gestiód'Ordres de Treball

Una bona gestió de les ordres de treball ésessencial per a la bona marxa d’una empresa. GESCO3 et permet tenir un control absolut de l’estat de cada treball realitzat, així com obtenir complets informes de tallats de les ordres per estat, operari, data, client, etc.

Amb GESCO3 organitzaràs el treball d’un servei tècnic i optimitzaràs la productivitat dels teus operaris.

05.

TPV Tàctil

GESCO3 t’ofereix la possibilitat de treballar de manera integrada amb el programa de TPV TERVEN3, la solució que s’adapta a les necessitats de qualsevol negoci optimitzant la seva gestió.

Podràs realitzar fàcilment factures simplificades, pressupostos, albarans, factures, arqueigs de caixa, cobraments en efectiu o targeta de crèdit.

La solució més completa per a augmentar la rendibilitat del teu comerç.

06.

Comptabilització per Articles

El programa ofereix la possibilitatd’efectuar el procés de comptabilització indicant subcomptes individuals per Article o per Secció.

Permet anotar un subcompte per a compres i una altre per a vendes, a cadascun dels Articles i/o Seccions.

Aquesta funció permet anotar com a articles, les despeses i/o subministraments de l’empresa, i millorar així el seu control de gestió.

Descobreix GESCO3

GESCO3 pot fer molt més per tu i el teu negoci, entra i podràs descobrir tot el que et pot oferir.