L’objectiu del nostre equip i empresa és continuar donant-vos un servei tècnic de qualitat i amb el mínim  temps de resposta. Creiem que tant important és el servei i l’assessorament que podem donar com el producte, per això el nostre repte és estar més formats i especialitzats cada dia per oferir la millor resposta a cada problema que se’ns planteja. No només en ordinadors i perifèrics, també en programes de gestió, aplicacions tàctils i en formació de qualsevol dels productes que comercialitzem.

La confiança que hem rebut de tots els clients ens anima cada dia i ens satisfà haver comptat amb vosaltres tots aquests anys i fa que apostem per la modernització i millora de serveis. Amb l’afany d’atendre-us encara millor, volem oferir-vos les últimes tendències, de forma personalitzada i aconsellant-vos la millor solució.

En nom de tot l’equip us donem les gràcies per haver fet possible aquests projectes.

“No hi ha res que m’ompli més que haver format aquest equip, un conjunt de persones que vetllem per donar solució als usuaris que utilitzeu la informàtica. Sovint veiem que per molts de vosaltres us provoca neguit el no comprendre el funcionament dels aparells i programes, i el nostre objectiu és solucionar-vos els problemes i explicar-vos el funcionament per aconseguir la tranquil·litat que aporta un funcionament correcte dels equips i que no us hàgiu de preocupar dels temes informàtics. Aquests reptes m’animen cada dia, em fan progressar i sentir-me orgullós. Espero donar-vos aquest servei molts anys més.”

25 ANYS

Informàtica La Selva és un equip que va iniciar-se l’any 1.990 quan en Joan Vinyoles va decidir dedicar-se al que l’apassionava, la informàtica. En aquest camí ha dipositat gran dedicació i esforç, i s’ha rodejat de les millors persones per finalment aconseguir l’equip actual.

Cada dia es presenten nous reptes, que ens han permès adquirir una gran experiència que ens fa créixer en professionalitat, que ens permet adquirir nous coneixements, que ens donen un bagatge que es trasllada a poder aconsellar millor i a resoldre amb més rapidesa les incidències tècniques que sorgeixen.

CERTIFICAT DE QUALITAT ISO 9001

Des de l’any 2003 estem certificats en la Gestió de la Qualitat segons la Norma UNE-EN ISO 9001:2008 tant en per la Comercialització de Productes que oferim com en el nostre Servei d’Assistència Tècnica.

El sistema de gestió implantat forma part de la missió de l’empresa: avançar en la societat oferint productes i serveis de Qualitat i assegurar la millora contínua. D’aquesta manera ens assegurem assolir el nostre objectiu: la màxima satisfacció del client.

RESPONSABILITA AMBIENATL I SOCIAL

Cuidem la natura, apostem pel reciclatge.
Si quan compres cartutxos, tòners o piles ens portes els utilitzats, ho enviem a un reciclador homologat. Setmanalment portem a la deixalleria els residus per separat com paper, plàstics, piles i els components informàtics obsolets. Si no saps on tirar el teu equip, nosaltres ho farem per tu.

Col·laborem socialment en moltes campanyes solidàries (Creu Roja, amb entitats sense ànim de lucre fent publicitat o aportacions desinteressades, activitats lúdiques, … ) per revertir part del nostre treball a la societat.

La política de l’empresa està a favor dels drets humans, de promocionar la conciliació familiar a la feina i respectar les bones pràctiques en el treball, evitar el frau, i vetllar per l’interès dels consumidors.