Sector Turístic

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Descobreix tot el que RESTA3 pot fer per tu

 

RESTA3 és la solució idònia per optimitzar la gestió del teu restaurant

augmentant la seva productivitat, facilitant la presa de decisions i

resolent les teves necessitats.

Gestió de tresoreria

Amb RESTA3 podràs diferenciar els cobraments realitzats segons els mitjans de cobrament que defineixis: efectiu, targetes de crèdit, xecs o moneda estrangera. Totes les operacions quedaran registrades perquè a qualsevol moment puguis realitzar un arqueig de caixa i obtenir el resum dels imports cobrats i pagats.

 

Pantalla Tàctil

Si disposes d’una pantalla tàctil podràs configurar RESTA3 per a la utilització tàctil i modificar la disposició i el disseny dels diferents elements que formen el TPV.

 

Distribució de taules

Podràs realitzar la distribució de taules segons les teves necessitats, permetent-te definir diferents zones (saló, barra, terrassa…) i establint una tarifa diferent per a cada zona.

 

Reserves de taules

Amb la reserva i planificació de les taules podràs optimitzar la capacitat del teu restaurant, multiplicant els torns de les teves taules i augmentant els teus beneficis. El programa RESTA3 permet reservar taules detallant la data, el servei (dinar o sopar), el nom del client, el número de persones, la taula adjudicada, l’hora prevista d’arribada i un comentari.

Descobreix tot el que HOTEL3 pot fer per tu

 

HOTEL3 t’ofereix la manera més àgil i completa per gestionar el teu

hotel o casa de turisme rural des d’una sola finestra.

 Tarifes i Paquets promocionals

Amb HOTEL3 podràs introduir els preus dels serveis ordinaris (pensió alimentària i tipus d’habitació) i extraordinaris per a cadascuna de les temporades, d’acord amb el calendari associat a la tarifa.

 

Ocupació – Check In

Amb el programa HOTEL3, prèviament a l’arribada dels clients es confeccionarà la previsió d’entrades i sortides d’acord amb les reserves existents. Una vegada arriben els clients s’introdueixen les seves dades i se’ls assigna un número concret d’habitació. Agilitza el Check In del teu hotel amb HOTEL3.

 

Gestió de Reserves

Des del planning d’habitacions podem realitzar una reserva d’una manera àgil i ràpida, on se’ns indicarà a la pantalla les habitacions disponibles en cada cas.

 

Reserves per Internet

HOTEL3 pot integrar-se a aplicacions Channel Manager per augmentar la presència i rendibilitat del teu hotel a través d’Internet. Amb HOTEL3 multiplicaràs les teves reserves i reduiràs els costos i comissions derivats d’intermediaris.

Recorda, per més informació truca al  972 877 489

La informàtica més a prop teu

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.