Servei Tècnic

Assistència professional

807 517 414

SOLUCIONEM ELS TEUS PROBLEMES A L'INSTANT

REPARACIÓ D’EQUIPS

El nostre servei tècnic repara tot tipus d’ordinadors, impressores i accessoris sense importar-ne la marca: HP, Asus, Toshiba, Acer, entre moltes d’altres.

Arreglem els teus problemes de maquinari amb components de qualitat i fem una revisió de manteniment per evitar futurs problemes de temperatura, plaques en mal estat, ventiladors obstruïts o cablejat danyat.

CÒPIES DE SEGURETAT

Un dels nostres principals objectius és oferir-te la tranquil·litat que les teves dades estan protegides i guardades com cal. Per això oferim un gran ventall de sistemes, des dels més senzills i econòmics fins als més moderns i segurs amb guardat automàtic de dades encriptades al núvol. A més a més, t’assegurem que en cas de desastre, disposaràs de tots els teus documents en poques hores.

 

G SUITE

Som distribuïdors autoritzats de Google Cloud!

Estalvia costos i problemes sense dependre d’infraestructures de servidors propis, treballa des del teu portàtil, smartphone o tablet quan, com i on vulguis. Oblida’t de manteniments i parades tècniques, sabent que l’enorme equip de Google està treballant constantment per oferir-te les últimes actualitzacions en seguretat.

INFORMÀTICA EMPRESARIAL

Escoltem el teu cas o el de la teva empresa per entendre les teves necessitats i assessorar-te de la millor manera. Ens cuidem que la implementació del programari no sigui un mal de cap per a tu! Importem les teves dades i les adaptem per continuar treballant amb normalitat en el nou programa.

Som distribuïdors oficials dels programes d’Informàtica3 i de GSuite de Google. Assabenta’t fent clic al botó i demana una demostració gratuïta sense compromís!

XARXES I NÚVOL

T’ajudem a pujar al tren de les noves tecnologies, implementant els millors sistemes de networking per a que puguis aprofitar el 100% de les possibilitats de la teva xarxa.

Cada vegada són més les aplicacions que es sumen a les plataformes cloud i permeten reduir costos a nivells impensables fa pocs anys. Estalvi en infraestructura, manteniment i llicenciament perpetu que es tradueix en actualitzacions constants llançades a nivell mundial i supervisades per milers de programadors que garanteixen una disponibilitat del servei pràcticament del 100%.