Utilitats

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Eficàcia i eficiència

Dues de les principals característiques d’aquestes utilitats.

SISTEMA DE REGISTRE DE LA JORNADA LABORAL I GESTIÓ DE PROJECTES

timenet posa a l’abast de qualsevol empresa un sistema de control horari mitjançant el qual podreu gestionar de forma fàcil les hores de treball dels vostres empleats, el temps de dedicació a projectes, tasques o serveis, els calendaris laborals, les vacances de la plantilla i ajustar-se a la llei del treball amb el registre de la jornada laboral.
No necessiteu una gran inversió, amb timenet tindreu tot això i molt més en qualsevol lloc i en qualsevol moment.

Algunes utilitats i avantatges de Timenet

Compliu amb la legislació vigent

A partir del Maig del 2019, la legislació vigent obligarà a tenir un registre de la jornada laboral a totes les empreses:

  • Registre de les hores d’entrada i sortida dels treballadors
  • Guardar les dades 4 anys
  • Control de les hores extres
  • Sancions de fins a 6.250€ per infracció greu

Però la inspecció de treball també pot fer les investigacions que cregui convenients per comprovar que es respecten les normes relatives a la jornada de treball, i totes les altres vigents. Per això, timenet és una eina de gran ajuda perquè porteu tot el control necessari d’una forma fàcil i econòmica.

Accessible des de qualsevol dispositiu amb Internet

 

Podeu accedir-hi des de qualsevol dispositiu, ja sigui un ordinador amb sistema operatiu Windows, un Apple, una tablet, un telèfon mòbil, etc.

Només necessiteu un dispositiu que tingui connexió a Internet.

Utilitats per a controlar la puntualitat dels treballadors

 

Ja no fa falta que sigueu el primer en arribar i l’últim en marxar per comprovar la puntualitat a l’hora d’entrar i a les hores de sortida, tant dels treballadors que estan a l’empresa com dels que realitzen tasques afora.

Podreu veure des de qualsevol lloc quins treballadors ja estan treballant i des de quin lloc han realitzar el marcatge, només necessiteu un dispositiu amb connexió a Internet, per exemple el vostre telèfon mòbil.

Fer publicitat dels teus productes mai havia estat tan fàcil com ara amb aquestes utilitats!

Una eina d’email màrqueting per a l’enviament de correus a múltiples destinataris

 

L’email marketing és una tècnica de comunicació a través del correu electrònic els principals objectius del qual solen ser ajudar a incrementar les vendes i mantenir una comunicació periòdica amb els clients actuals i potencials per millorar el seu nivell de fidelitat.

EMAIL MARKETING

 

Augmentar les ventes MAI serà possible sense abans haver augmentat la visibilitat entre els teus clients.

 

A Informàtica La Selva disposem del software que necessites per a poder completar les teves campanyes de email marketing amb tot l’èxit que esperes.

 

Un potent i alhora senzill sistema, que no requereix coneixements de disseny gràfic ni tant sols ordinadors potents ja que s’utilitza via web.

ENVIAMENT PROGRAMAT

Permet enviar informació per correu electrònic al dia i hora que prefereixis, a múltiples destinataris (publicitat, butlletins de notícies, etc.) i a més, conèixer l’interès que mostren els teus clients sobre la informació que han rebut.

SUPERA L’ANTI-SPAM

Podràs enviar qualsevol tipus d’informació sense necessitat d’adjuntar arxius des d’un servidor de correu electrònic específic per campanyes d’emailing, la qual cosa et permetrà evitar que els teus correus arribin a la safata d’SPAM.

Les utilitats de tenir dels Backups o Còpies de Seguretat

Una manera senzilla de recuperar dades perdudes a la teva màquina!

 

El Backup o Còpia de Seguretat és un sistema de seguretat que et permet protegir el teu equip de treball sigui un servidor físic o virtual, o sigui un ordinador de sobretaula o portàtil. Aquesta còpia de seguretat emmagatzema les dades en un entorn local o al núvol, garantint així una via per a recuperar les dades que per algun motiu s’han pogut perdre.

Perquè és molt recomanat tenir aquestes utilitats?

 

Normalment els problemes amb les pèrdues de dades sorgeixen a les empreses que treballen amb diversos equips informàtics.

La majoria d’aquestes pèrdues són provocades per ciberatacs, on aquests van creixent dia a dia preocupant a les empreses que pateixen per la seva seguretat. Els servidors són els responsables de la recopilació de dades dins les empreses, per tant són l’objectiu principal de la majoria de ciberatacs. En aquests atacs intenten accedir a les dades i en alguns casos destruir-les.

També es pot donar el cas que hi hagi una pujada de temperatura al disc hi hagi una pèrdua de dades, és molt comú trobar aquest problema en qualsevol ordinador de treball.

No poder recuperar les dades pot ser catastròfic per algunes empreses que treballen amb informació delicada per tant és molt recomanat tenir almenys un Backup.

yellow-and-black-diskette-mj31111213d01-163161

CÒPIA LOCAL

Les dades s’emmagatzemen al dispositiu que li indiquem, Pen Drive USB, un apartat del disc o altres dispositius externs. Podem programar la còpia de seguretat indicant a quina hora s’ha de fer el backup, també podem activar les notificacions per correu que ens avisaran sobre la còpia.

horus-software-imagen7

CÒPIA AL NÚVOL

A mesura que vas treballant, les dades es van emmagatzemant en un servidor en línia anomenat “núvol”. L’objectiu de les còpies al núvol és emmagatzemar les dades més útils segons el criteri del client formant un historial. Aquest historial ens permet recuperar les dades en un temps específic, podrem tornar el temps enrere just al punt abans del problema.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.